Rockwell Automation
Wonderware
Hirschmann
Pro-face
Unitronics
eWON
Prosoft
Baumer
Woodhead molex
OPTO 22 Helmholz MatrikonOPC    

 

Rockwell Automation Micro800™ Ohjelmoitavat logiikat

micro 800 Micro800 on markkinoiden uusin micro-kokoluokan logiikka.
Kuten kaikki tietävät, uusimmat tekniset tuotteet ovat edistyksellisimpiä, tehokkaampia ja niissä on vanhojen ominaisuuksien lisäksi koko joukko uusia innovaatioita.

Eikä siinä vielä kaikki – Katso video ja ylläty !Micro800™ Ohjelmoitavat logiikat ovat helppoja asentaa ja ylläpitää.
Voit valita juuri ne ominaisuudet joita tarvitset ja lisämoduleilla saat räätälöidyn kokonaisuuden juuri sinun sovellukseesi.
Yksi ainoa ilmainen ohjelmointiympäristö koko tuoteperheelle.

 

Micro810 Logiikat

Minimaalisen pienen asennustilan tarvitseva nano-kokoinen logiikka. Micro810 PLC toimii älykkäänä releenä relelähtöineen ja on micro-logiikka ohjelmoitavuudeltaan. Micro800 tuoteperheeseen kuuluvana ohjain käyttää Micro800-tuoteperheen ohjelmistoja ja lisätarvikkeita.

Micro830 Logiikat

Micro830™ ohjelmoitavat logiikat ovat erityisesti tarkoitettu yksittäiskoneiden ohjaukseen, jotka vaativat joustavat tiedonsiirto-ominaisuudet ja laajennettavan I/O avaruuden. Valittavissasi on useita eri keskusyksikkömalleja, jotka Micro800 tuoteperheeseen kuuluvana käyttävät Micro800-tuoteperheen ohjelmistoja ja lisätarvikkeita.

Micro800 Lisämodulit

Micro800™ Plug-in laajennusmoduleilla voit muokata ohjausjärjestelmästäsi sovelluksesi vaativan kokonaisuuden. Asennustilaa lisäämättä voit laajentaa I/O:n määrää. Muisti- ja kellomoduleilla saat lisää ominaisuuksia käyttöösi.

Connected Components Workbench ohjelmointiympäristö

Connected Components Workbench™ ohjelmointi ja konfikurointiympäristö tukee kaikkia Micro800 keskusyksiköitä ja monia Allen-Bradley® tuotteita. Yhdellä ohjelmalla ohjelmoit keskusyksikön, konfikuroit järjestelmän ja teet käyttöliittymän kuvat.