Rockwell Automation
Wonderware
Hirschmann
Pro-face
Unitronics
eWON
Prosoft
Baumer
Woodhead molex
OPTO 22 Helmholz MatrikonOPC
Hirschmann

Hirschmann Teolliseen Ethernet-Tiedonsiirtoon

Hirschmann-tuotteista löydät kattavan valikoiman kupari-, valokuitu- Poe- ja langattomia
Ethernet-verkkoratkaisuja aina 10 Gigabit/s nopeuteen asti. Eagle palomuuri -modulit varmistavat tietoverkkojen tietosuojan.

Hirschmannin teollisuuskytkimet ja verkkokomponentit yhdessä saman konsernin Belden kaapelointijärjestelmien kanssa tarjoavat kattavat ratkaisut teollisuuden Ethernet-verkkoihin. Hirschmann pystyy tarjoamaan ratkaisuja Open System Interconnection (OSI) tasoille 1, 2 ja 3 ja varmistamaan verkkojen optimaalisen käytön ja luotettavan suorituskyvyn.

Hirschmann-tuotteet ovat osa Klinkmannin ”Automation Tuning” konseptia ja toimivat joustavasti yhteen kaikkien hyväksyttyjen markkinoilta löytyvien automaatiojärjestelmien ja ohjelmoitavien logiikkojen kuten Simatic S5, -S7, PCS-7, Rockwell, Omron, ABB, Honeywell, Metso DNA, Profinet jne. kanssa.

Hirschmann tuotteisiin kuuluvat mm. perus- ja manageroidut sekä IP67-kytkimet, teollisuuden WLAN-ratkaisut, Eagle-palomuurit automaatioverkkojen suojaukseen, kuitumuuntimet (OZD) väyläratkaisuihin sekä Ethernet-ratkaisut kuljetussektorille.

Automaation WLAN sunnittelupalvelu Klinkmannilta.
Klinkmannin asiantuntijat tekevät verkkoanalysaattorilla eri sovellusten langattomat WLAN-mittaukset, sekä laativat niiden perusteella mittauspöytäkirjan, tukiasemien sijoitussuosituksen ja asennussuunnitelman.
Tarvittaessa annamme myös verkkokoulutuksen ja projektin aikaisen teknisen tuen.
Hirschmann Power Grid Network

Kysy lisää: marko.vahtera@klinkmann.fi .

RSB20 Ethernet kytkintuoteperhe
Hirschmann Hirschmann ™ RSB20 tuoteperhe tarjoaa kustannustehokkaat ratkaisut unohtamatta korkeaa käyttöturvallisuutta tai korkeaa käytettävyyttä. Tuoteperhe sisältää 32 erilaista modulia, jotka mahdollistavat mitä erilaisimmat liitynnät ja käyttökohteet. 

Modulien tehdasasetukset Ethernet / IP-liityntään ja laaja käyttölämpötila-alue helpottavat käyttöönottoa ja parantavat käytettävyytttä. Kaikki RSB20 Kytkimet tukevat Fast Ethernetiä (10/100 BASE-TX, 100 BASE-FX).
Lisää tuotteesta

Hirschmann Mach100 valvomokytkimet

Hirschmann Hirschmann MACH100 -kytkimet on suunniteltu valvomoympäristöön ja toimistomaailmaan. Ne jäähdytetään ilman tuuletinta ja toimivat lämpötiloissa 0 – 50 °C. Nämä laadukkaat ja kestävät laitteet vaativat alhaisen alkuinvestoinnin. 

Valikoimaan kuuluu kiinteän porttimäärän kytkimiä ja modulaarisia työryhmäkytkimiä. SFP-moduulioptio lisää joustavuutta niin, että verkon vaativat muutokset ovat hallittavissa tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Lisää tuotteesta

Hirschmannin BAT-tuoteperhe – teollisuuden WLAN-tukiasemat, päätelaitteet ja sillat

Hirschmann Nopeisiin ja luotettaviin langattomiin yhteyksiin vaativissa teollisissa ympäristöissä. 

Hirschmann™ BAT -perheeseen kuuluu laaja valikoima saumattomasti yhdessä toimivia tukiasemia ja päätelaitteita.
Ne takaavat parhaan mahdollisen mobiilisuuden, joustavuuden ja verkon käytettävyyden tämän päivän teollisuusympäristöissä.

BAT-Rail – DIN-kiskoon asennettava metallikoteloitu WLAN yksikkö. BAT-F – IP65/67-suojattu metallikoteloitu WLAN-yksikkö ulkokäyttöön. BAT300-tuotteet ovat ensimmäiset teolliset tukiasemat, jotka tarjoavat “toimistotasoisen Ethernet-verkon ilmateitse”. Lisää tuotteesta

Verkonhallintatyökalu tietoverkkojen valvontaan ja suorituskyvyn optimointiin

Hirschmann Hirschmann HiVision -Optimaaliset tietoverkot ja niiden tietoturva ovat tärkeä menestystekijä automaatioratkaisuissa. Hirschmann HiVision -ohjelmisto liittyy eri valmistajien tuotteita sisältäviin tietoverkkoihin valvoen ja optimoiden niiden suorituskyvyn. 

HiVision on ideaali verkonhallintatyökalu mm. Hirschmann kytkimien, reitittimien, EAGLE20-palomuurien ja BAT WLAN -tukiasemien kuin myös monien muidenkin valmistajien SNMP-protokollia noudattavien laitteiden konfigurointiin ja valvontaan.
Hyvä raportointi takaa nopean diagnoosin, myös huoltotilanteissa. Lisää tuotteesta

Koulutus:

Järjestämme Hirschmann Industrial Networking basics yhden päivän peruskurssia, joka sopii tietoverkkoja vaativiin kohteisiin ml. kuten teollisuus, automaatio ja laiteohjaukset, määritteleville ja suunnitteleville henkilöille. Yli 4-henkilön ryhmille järjestämme myös asiakaskohtaista koulutusta.

Tutustu sisältöön ja kalenteriin

Muuta:

Esitteet löydät katalogistamme
Linkki Hirscmannin kotisivuille