Energian mittaus, optimointi ja hallinta | Koulutus | Klinkmann Energian mittaus, optimointi ja hallinta | Koulutus | Klinkmann

Ladataan tapahtumat

Energian mittaus, optimointi ja hallinta

16.12.2016

Information

Event dates:
16.12.2016
Price:
290 € (alv 0%) sis. lounaan

Location

Fonseenintie 3 (koulutustila 3. krs)
Helsinki, 00370
Phone:
09-540 4940
Homepage:
http://klinkmann.fi

Additional information:

Training language:
In finnish
Training materials:
In english

Energian mittaus ja optimointi sekä energian laadun seuranta korostuvat energian hintatason nousussa – energiakulutuksen optimoinnista on tullut merkittävä kilpailutekijä monilla toimialoilla. Kurssilla käydään läpi teollisuuden ja kiinteistöjen energiamittauksen, laatuanalyysin ja optimoinnin perusteet ja keskeiset periaatteet.

Kurssilla tutustutaan keskeisiin mittarimalleihin ja niiden parametrointiin sekä opetetaan liitynnät erilaisiin valvomo- ja raportointilaitteisiin sekä valvomo-ohjelmistoihin. Kaikki kurssilaiset saavat kurssilla maksutta Lovato digitaalisen monitoimimittarin ja siihen liittyvät ohjelmistot.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Kurssin tavoite

Antaa perustiedot ja osaamisen energianmittaukseen, laatuanalyysiin ja optimointiin.

Hinta sisälää kurssimateriaalin ja lounaan sekä DMG800 digitaalisen monitoimittarin (listahinta 500 €).

Asiakaskohtainen koulutus erikseen sovittavina päivinä 1000 € /päivä.

Kurssipäivät

Järjestetään tarpeen mukaan. Tarvittaessa järjestämme myös asiakaskohtaisia koulutuksia. Pyydämme ilmoittautumaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Kurssin peruminen

Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö on estynyt itse osallistumaan kurssille, hän voi lähettää ti- lalleen toisen henkilön. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toi- misto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.


Kysy lisää tai ilmoittaudu koulutukseen

Lisätiedot training@klinkmann.fi tai puh. 09-540 4940