Klinkmann 9/2015
E-Info
 
Seperator

Micro-logiikat ja HMI-näytöt markkinajohtajilta –
paras ratkaisu sovellukseesi

Micro-logiikoiden ja HMI-käyttöpäätteiden käyttö on nopeassa kasvussa ja tuotteiden ominaisuudet kehittyvät vauhdilla. Ohjaukset tulee hajauttaa yhä pienempiin kohteisiin ja laitteisiin, myös etäkäyttöön.
Klinkmann tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman eri valmistajien Micro-logiikoita ja HMI-näyttöjä eri käyttökohteisiin – voit valita juuri oikean laitteen omaan sovellukseesi. Klinkmann auttaa valinnassa ja oikeassa sovellussuunnittelussa.

   
Seperator

Seperator

UNITRONICS SAMBA 3,5” – 4,3” – 7”
näyttö ja PLC samassa edullisessa paketissa

Edullinen uuden sukupolven ratkaisu, jossa yhdistyy laadukas kosketusnäyttö ja suuri muisti. PID-ohjaukset, tiedonkeruu, reseptit ja paljon muuta. Sisäänrakennetut I/O-piirit: digitali, analogia ja nopeat laskurit. IP66/65/NEMA4X suojaus mahdollistaa asennuksen myös pesua vaativiin elintarvike- ja lääketeollisuuden sovelluksiin. Sarjaportit, ethernet ja mobiililiitynnät varmistavat hyvät paikallis- ja etäyhteydet.
Tilaa SAMBA laite – täydellinen näyttö/logiikka ja PC-ohjelmistot:
SM35JR20 3,5”+PLC 149€
SM43JR20 4,3”+PLC 165€
SM70JR20 7”+PLC 259€

Tyypillisiä sovelluksia: vesilaitokset ja -kohteet, energiakattilat ym. -kohteet, erilliskoneet, kiinteistöt, RTU ala-asemat, IoT logiikkana ym.
Tilaus ja lisätiedot kaikista Unitronics malleista sekä koulutuskursseistamme netissä.
 
Unitronics Samba

ROCKWELL Micro800 sarja –
laatua edulliseen hintaan, myös servo- ja koneturvaohjaukset

Micro800 on kansainvälisesti arvostettua ja hyväksyttyä Rockwell Allen-Bradley laatua ja tekniikka. Micro800 logiikalla voit aloittaa perustoiminnoilla ja laajentaa erilaisilla toiminnemoduleilla sovellusta myös vaativiin kone- ja turvakohteisiin, max 132 I/O. Ethernet, vaativat servo-ohjaukset sekä taajuusmuuttajien ja vaakojen liitynnät. Maksuton PC-kehitysympäristö.

Tilaa Micro800 laite – logiikka, perusnäyttö ja PC-ohjelmistot:

MICRO810KIT 49,00€
Tyypillisiä sovelluksia: sähköverko- ja muiden energiaverkkojen ala-asemat, pakkaus- ym. koneet, isojen järjestelmien hajautus, IoT logiikkana.
Tilaus ja lisätiedot kaikista Rockwell logiikkamalleista sekä koulutuskursseistamme netissä.
 
Rockwell Automation

PROFACE LT4201 3,5” todellinen laatunäyttö, jossa omat I/O-piirit

Pro-Face on maailman suurin HMI-käyttöpäätteiden valmistaja. Pro-face näyttöjen laatu ja ominaisuudet ovat markkinoiden ehdotonta huippua. LT4201 on komponenttityyppinen ratkaisu, joka asennetaan helposti 22mm vakioreikään. Sisäänrakennetut digitali- ja analogiapiirit sekä ethernet, USB ja sarjaportit.
Tilaa LT4201 3,5” HMI-näyttö I/O-piireillä:
LT4201 249€
Tyypillisiä sovelluksia: ajoneuvot ja muut kohteet, joissa tarvitaan laadukasta, kaikissa olosuhteissa näkyvää HMI-näyttöä.
Tilaus ja lisätiedot kaikista Pro-face HMI-pääte malleista sekä koulutuskursseistamme netissä.
 
ProFace

Kutsu, Klinkmann messuseminaari –

”IoT ja Cyber Security” 7.10. Messukeskuksessa

Teknologia 2015 messujen yhteydessä lounasseminaari. Tervetuloa kuulemaan miten teollinen internet toimii eri sovelluksissa, tietosuojasta tinkimättä.
Ilmoittaudu. Katso lisätiedot.
 
Klinkmann

Kysy lisää

Lisätiedot e-mail: herman.leskinen@klinkmann.fi
Fonseenintie 3
FI-00371 Helsinki, Finland
Puh. +358 9 540 4940

Seperator