Finn Electric 5/2014
E-Info
Seperator

Uusi InTouch 2014 ja Historian 2014 valvomo/ tietokanta-paketti 990€

 

UNITRONICS
Vision 350 Samba 3,5”
149€

InTouch on maailman eniten myyty valvomo- ohjelmisto.

 

Värinäyttö ja PLC logiikka –
uskomattoman edullinen paketti.

Uudessa InTouch 2014 mm. Wizardien kautta täysin reaaliaikainen prosessiliityntä, ohjauksien parannettu hallittavuus, projektien suunnitteluaikaa nopeuttavat työkalut ja mobiilit skaalautuvat käyttöliittymät. Historian 2014 mm. laajennettu tietokanta (2 milj. tagiä), usean käyttäjän tasot sekä parannettu tietoturva ja pilvipalveluiden hallinta.

 

Uusi Vision Samba malli on tarkoitettu pienkohteisiin (20 I/O) joissa tarvitaan näyttävää värillistä käyttöliittymää. Laitteessa on optiona liitynnät GPRS/SMS ja ethernet väylille.
Samba sopii edullisen hintansa ansiosta myös pelkäksi näyttöratkaisuksi.

Tilaa Wonderware DEV 1k/1k/100 (InTouch2014 ja
Historian2014, tuotenro 97-1327) hintaan 990€ tai
pakettina 1pvän InTouch2014 kurssin kanssa
1.200€.

 

Lataa esitteet ja tilaa Samba
näyttö+logiikka+PC-ohjelmisto paketti
hintaan 149€.

Read More   Read More
Seperator

Seperator

WONDERWARE ohjelmistot osaksi kone- ja laitevalmistajien ohjaustoimituksia

WONDERWARE ohjelmistoilla luot helposti koneiden operointi-, huolto- ja/tai vaikkapa teollisen internetin konsepteja koneisiin ja laitteisiin.
Lataa esite miten WONDERWARE ohjelmistot tuovat uusia ominaisuuksia kone- ja laiteohjauksiin.
  wonderware

Webinar 23.5. klo 13:00 – 13:30 “Wonderwaren uusi Historian 2014 tietokanta ja etäautomaatio”, ilmoittaudu ja osallistu netissä

Kuulet Historian 2014 automaation tietokannan uusista ominaisuuksista: parannettu käyttövarmuus, tietoturva, suurempi muuttujamäärä ja pilvipalveluiden hallinta. Webinaarissa mukana myös tietoverkon ulkopuolisten laitteiden lanka/langaton tiedonkeruu ja hallinta eWon reitittimillä suoraan logiikoista. IoT ”Internet of Things”, teollinen internet. Maksuton webinaari.
Ilmoittaudu netissä.
  wonderware

Asiakasesimerkki Turku Energia Oy: WONDERWARE ohjelmistot ja UNITRONICS minilogiikat energiakohteissa

Turku Energia on toteuttavat energiajakelun hallinnan WONDERWARE valvomolla ja kommunikoivilla UNITRONICS logiikka+näyttö ala-asemilla. Järjestelmä on edullinen hankkia ja nopea asentaa Klinkmannin projektoivien partneri-yritysten avulla.
Lataa Turku Energia WONDERWARE ja UNITRONICS asiakasesite.
  wonderware

Edullinen kiinteistöautomaatio. WONDERWARE valvomolla ja Vision ala-asemilla automaatio ja energiahallinta kiinteistöihin

UNITRONICS Vision logiikka+näyttö ohjausasemilla ja WONDERWARE ohjelmistoilla toteutat edullisen kiinteistöautomaation ml. energiahallinnan. Vision kiinteistöratkaisu sopii niin yhden ala-aseman pienkohteisiin kuin laajoihin kiinteistösovelluksiin.
Lataa Vision kiinteistöautomaation esite.
  wonderware

HIRSCHMANN Cyber Security. Automaation tietoturva Tofino ja Eagle palomuuriyksiköillä

Automaation tietoturva korostuu automaatiosovelluksissa. HIRSCHMANN Eagle palomuuriyksiköt tarjovat perustyökalut toteuttaa eri kohteiden suojaus: nopea ja edullinen asentaa, tukee hajautettuja verkkoja, hyvä redundanttisuus ja helposti skaalautuva tekniikka. HIRSCHMANN Tofino palomuurit on suunniteltu myös vaativaan IT-käyttöön ml. ”Zone Level Security” ja tietoturvan kokonaishallinta. Klinkmann Cyber Security neuvontapalvelu auttaa luomaan sopivan automaation tietoturvan.
Lataa esitteet ja katso linkit.
  Hirschmann

ROCKWELL uusi PowerFlex 523 tamusarja 0,2-22kW, edullisiin ohjauksiin

ROCKWELL on maailman johtava erilaisten kone- ja laiteohjausten toimittaja, joka kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa jatkuvasti kustannustehokkaampia ratkaisuja. Uusi laiteohjauksiin suunniteltu edullinen PF 523 tamusarja on helppo konfiguroida ja asentaa.
Lataa esitteet ja pyydä tarjous.
  wonderware

KESKIJÄNNITE JAKELUMUUNTAJAT – valuhartsiset, öljyeristeiset ja kuivamuuntajat. Klinkmann-FinnElectric suunnittelupalvelu käytössäsi

Klinkmannin sisaryritys Finn Electric Oy on erikoistunut sähkönjakelun ratkaisuihin ml. keskijännitetuotteet. Muuntajien nimellisjännitteet 12-36kV, vakiomuuntajat 160-3150kVA ja teollisuusmallit 20000kVA asti. Suunnittelupalvelumme mitoittaa keskijännitemuuntajat ja muut sähkönjakelun ratkaisut. Kysy lisää.
Katso lisätiedot.
  wonderware

Yhteystiedot

Lisätiedot e-mail: herman.leskinen@klinkmann.fi
Fonseenintie 3
FI-00371 Helsinki, Finland
Puh. +358 9 540 4940

Seperator