Klinkmann 3/2015
E-Info
Seperator

Varmista kansainvälisesti hyväksytty automaatioratkaisu – pyydä Rockwell ratkaisu ja tarjous.

Rockwell Automation konsernin myynti kasvoi vauhdilla vuonna 2014 kaikilla päämarkkinoilla. Myös Suomessa Rockwellin myynti kasvoi yli 30% niin laitevalmistajissa kuin teollisuudessa. Rockwellin etuina on markkinoiden paras ethernet-liitettävyys, markkinajohtajuus Safety koneturvaratkaisuissa sekä projektiaikaa säästävät uudet työkalut ja kehitysympäristöt.

Seperator

Seperator

CompactLogix 5370 PLC logiikka edullisiin koneohjauksiin

Ethernet/IP liityntäinen uuden sukupolven koneohjain, jossa nopeat prosessorit. Reaaliaikainen CIP Motion 2-16 akselille. Kaksi Ethernet/IP porttia, joissa DLR Device Level Ring tuki tähti- ja lineaariverkolle. Yksi ja sama laite ja ohjelmistoympäristö eri käyttöihin: liikkeenohjaus, tamut, koneohj./prosessit, batch ja safety. Laaja 3MB muisti.
Edullinen uusi hintataso – pyydä tarjous ja katso lisätiedot.

Rockwell Automation

PanelView Plus 7 Rockwell operointipääte – laadukas käyttöliittymä,
nopea sovellus

Leveä näyttö, jossa nopea kuvan päivitys.
Helppo asennus ilman työkaluja. Tukee eri verkkorakenteita. ATEX Zone 2/22 ympäristöt. Suojattu etäyhteys (VNC, FTP, FT ViewPoint). PDF tiedostojen viewer ja tuki. Liitynnät RFID lukijalle, kirjoittimille ym oheislaitteille.
Pyydä tarjous ja katso lisätiedot.

Rockwell Automation

Stratix Cisco 5700 teollisuus ethernet kytkin – Rockwell ja Cisco yhteistyötä

Rockwell on Ciscon pääkumppani teollisuuden tietoverkoissa. Uudet Stratix kytkimet on nopea asentaa. Power over Ethernet versiot, laajennettu tietoturva sekä helppo hallinta Logix automaatioympäristöllä.
Pyydä tarjous ja katso lisätiedot.

Rockwell Automation

Rockwell Kinetix 5500 servo-ohjain – yksi asennuskaapeli ja sisäänrakennettu Safety

Uuden sukupolven servo-ohjain, jossa on valmis Safety over Ethernet/IP. Pieni koko ja yhden kaapelin rakenne yksinkertaistaa asennusta ja säästää tilaa. Teholuokille 600W…15kW.
Pyydä tarjous ja katso lisätiedot.

Rockwell Automation

Rockwell sertifioivat asiakaskurssit Suomessa – tule kurssille

Klinkmann kursseilla opit Logix projektityökalujen käytön ja Rockwellin uusimmat ratkaisut. Järjestämme myös asiakaskohtaisia kursseja omissa ja/tai asiakkaan tiloissa.
Ilmoittaudu kurssillemme.

Rockwell Automation

Kutsu. ”Rockwell Automation University 2015”
tapahtuma Köpiksessä 27.-28.5. – tule mukaan

Tapahtumassa on tuotenäyttelyiden lisäksi hands-on käytännön harjoituksia sekä asiantuntijoiden seminaareja uusimmasta automaatiotekniikasta ja eri alojen sovelluksista. Saat kahdessa päivässä täydellisen kuvan Rockwellin ratkaisutarjonnasta ja voit keskustella johtavien kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa. Rockwell ja Klinkmann järjestävät tapahtumaan 2-päivän matkan hintaan 300€ sis. lennot, majoitukset ja tarjoilut.
Katso lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan.

Rockwell Automation

Kysy lisää:

Lisätiedot e-mail: herman.leskinen@klinkmann.fi
Fonseenintie 3
FI-00371 Helsinki, Finland
Puh. +358 9 540 4940

Seperator