Klinkmann 11/2015
E-Info
 

WONDERWARE InTouch Machine Edition – OEM ja edulliseen monityöasema-käyttöön. Lataa maksuton ohjelmisto netissä.

Uusi InTouch Machine Edition tarjoaa tarjoaa edulliset HMI- ja raportointityökalut OEM laitevalmistajille ja projektitaloille.
Katso lisätiedot – lataa maksuton InTouch Machine Edition.

WONDERWARE Historian –
maailman eniten käytetty automaation ja raportoinnin tietokanta

Wonderware Historian on automaatioon suunniteltu suorituskykyinen tietokanta, joka kompressoi ja tallentaa suuret datamäärät. Historian on kehitetty erityisesti tuotannon ja automaation tarpeisiin, ja se toimii mm. teollisen internetin IoT tietokantana. Historian kannan työkaluilla kerätty data voidaan raportoida haluttuun muotoon ja julkaista erilaisille päätelaitteille halutuille käyttäjille.
Katso lisätiedot.

WONDERWARE Office Bundle paketti helppoon valvontaan ja raportointiin

WW Office Bundle on kustannustehokas kokonaisuus – määrität halutut toiminnot, joilla valvot ja raportoit tuotannon ja sen tunnusluvut, reaaliaikaisesti.
Pakettti sopii niin tuotannon perusvalvontaan kuin KPI- ja MES-tyyppiseen toimintaan.
Katso lisätiedot.

WONDERWARE Online – automaatio-ohjelmistot SaaS pilvipalvelu

Wonderware Online on helppokäyttöinen pilvipalvelu, joka hoitaa automaation tiedonkeruun ja raportoinnin niin laitevalmistajien kuin tuotantolaitosten käyttöön, ilman omia IT- ja serverilaitteita.
Katso lisätiedot.

WONDERWARE Situational Awareness tukipalvelu –
hyvin suunnitellut ja näyttävät käyttöliittymät ja sovellukset

InTouch, maailman eniten käytetty valvomo-ohjelmisto, tarjoaa työkalut hoitaa prosessiohjaukset ja raportointi. Uusi WW Situational Awareness kirjasto ja palvelu auttaa sinua suunnittelemaan ja päivittämään Wonderware sovelluksesi mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi ja näyttäviksi – edullisesti ja entistä nopeammin.
Katso lisätiedot.

WONDERWARE Systems Integrator Program –
tule WW projektitaloksi

Wonderware partnerisopimuksella varmistat edullisesti parhaan osaamisen ja kaikki viimeiset työkalut. Wonderware ja Klinkmann suosittavat ja välittävät WW projektitaloille myös markkinoilta tulevat uudet projektikohteet, saat lisää myyntiä ja liiketoimintaa.
Katso lisätiedot.

MATRIKON OPC – ohjelmistotuotteet nyt Klinkmannilta

Matrikon on maailman suurin OPC ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Klinkmann on sopinut Matrikon tuotteiden teknisen tuen ja myynnin aloituksesta. Matrikon ohjelmistot ovat ladattavissa maksuttomina testiversioina netissä ja voit pyytää Klinkmannilta myös maksuttoman 30 pvän lisenssin. Suosittuja Matrikon tuotteita ovat mm:
MatrikonOPC Siemens S7 PLC OPC Server – helppo liityntä koko Siemens S7 perheeseen.
MatrikonOPC Tunneller – ilman DCOM tarvetta, Tunneller mahdollistaa nopean, tietoturvatun ja tietoa kompressoivan dataliitynnän.
MatrikonOPC OPC UA Embedded Server Dev Kit (SDK) – helppo tapa luoda OPC UA serveri omaan järjestelmääsi.
Free OPC software download, additional information
 
Terveisin,
WONDERWARE Finland (Klinkmann)
 
info@wonderware.fi
puh +358 9 540 4940, Herman Leskinen
 
Seperator