Klinkmann 10/2014
E-Info
Seperator

Klinkmann, Suomen johtava komponenttitoimittaja sähkökeskuksiin – todellista säästöä sinulle

Klinkmann tarjoaa täydellisen komponenttiperheen sähkökeskus- ja kojeistovalmistajille.
Klinkmannin pitkä keskusalan kokemus ja edustamamme omien sektoreidensa johtavat valmistajat varmistavat teknisesti ja kaupallisesti parhaat ratkaisut. Saat kaikki eri keskuskomponentit samalta toimittajalta kustannustehokkaasti. Klinkmannin tekninen tuki neuvoo oikeissa ratkaisuissa ja
yli € 8 miljoonan komponenttivarastomme Suomessa takaa nopeat toimitukset.

Olemme täydentäneet keskuskomponenttien tuoteperhettämme uusilla tuotteilla:

Read More
Seperator

Seperator

TELERGON kuormakytkimet – edullista laatua

Uudet TELERGON kuormakytkimet 4-6300A virroille on suunniteltu kiinteistö- ja teollisuuskäyttöön.
Kytkimet on saatavissa 3-/4-/8-napaisina malleina ja ne sopivat on/off-, vaihto- ja ohituskytkimiksi. Klinkmann opastaa ja neuvoo oikean kytkinmallin valinnassa kuhunkin sovellukseen.
Katso esite ja pyydä tarjous netissä.
  TELERGON

DEHN ylijännite- ja salamasuojat – maksuton malli keskuskäyttöön

DEHN on maailman suurin ylijännite- ja salamasuojien valmistaja. Oikeat ratkaisut niin keskus-, laite- kuin kiinteistösuojaukseen.
Type 1 ja 2 sekä Class I ja II suojausluokat. Edulliset economy mallit peruskäyttöön ja helposti huollettavat mallit vaihtomoduleilla. Tekninen tukemme neuvoo parhaassa suojauksessa.

Pyydä DEHN tarjous ja maksuton mallikappale.
  DEHN

CHINT virtamuuntajat

CHINT virtamuuntajat 10-4000A/5A soveltuvat kaikkiin teollisuuden ja kiinteistöjen mittaussovelluksiin; Uutuutena tarkkuusluokka 0,2s mahdollistaa myös tariffimittaukset, muut tarkkuusluokat 0,5 – 0,2 , taakat mittausarvosta riippuen 5-40 VA. Nimellisjännite Ue = 660V 50/60Hz, käyttölämpötila -5…+40 °C. IEC 60044-1 standardin mukainen.
Katso esite ja pyydä tarjous netissä.
  CHINT

CHINT ilmakatkaisijat

NA8G ilmakatkaisijaperhe, nimelliarvoltaan 200…6300A ja käyttöjänniteeltään 415 tai 690 V 50Hz, soveltuu sähkönjakelun ja teollisuuden sähköverkkojen suojaukseen yli-/alijännitteitä sekä oiko- ja maasulkuja vastaan. Älykäs kontrolleri mahdollistaa selektiivisen suojauksen ja kompaktit ulkomitat soveltamisen kohteissa kuten voimalaitoksissa, tehtaissa, infra-projekteissa sekä uusiutuvan energian sovelluksissa kuten tuuli- ja aurinkovoimalat.
Katso esite ja pyydä tarjous netissä.
  CHINT

JEAN MÜLLER jonovarokekytkimet, IP20-kosketussuojatut

Euroopan markkinajohtajalta koko tuoteperhe: koot 00-1-2-3 virroille 160A-630A. Kaapeliliitos yleisliittimillä tai pulttiliitoksella, asennus JM ja ABB IP20-suojattuihin kiskoihin. Sivuliitäntämahdollisuus sekä lukitus auki/kiinni asentoon. Jännitetyökelpoinen ja nopea asentaa. Runsaat lisävarusteet.
Katso lisätiedot ja lataa esite.
  JEAN MULLER

Kysy lisää:

Lisätiedot e-mail: herman.leskinen@klinkmann.fi
Fonseenintie 3
FI-00371 Helsinki, Finland
Puh. +358 9 540 4940

Seperator