Kustannustehokkaat tuotteeet kytkentäkaappien ilmastointiin, lämmönsäätelyyn, tuuletukseen ja valaistukseen.

Laajasta valikoimasta Stulz jäähdyttimiä ja tuulettimia sekä Stego termostaatteja, lämmittimiä ja lämpöpuhaltimia löydät oikeat tuotteet varmistamaan kytkentäkaappisi moitteettoman toiminnan kaikissa olosuhteissa. Tilaa maksuton malli.


Stego-Stulz

Stego ja Stulz tuotteet kytkenkäkaappien lämpötilan kontrollointiin

STEGO
Lämmittimiä moneen käyttöön
Stego helppoasenteiset lämmittimet suojaavat alhaisilta lämpötiloilta sekä estävät kosteuden kondensoitumisen ja siitä johtuvat toimintahäiriöt. Stegon valikoimista lämmittimet myös haastaviin olosuhteisiin.
Lämpöpuhaltimet varmistavat tasaisen lämmönjakelun ja lämpötilan.
Tuuletus
Stegon käyttövarmat ja äänettömät kattoasenteiset suodatintuulettimet suojaavat komponentteja ylikuumenemiselta tasaamalla lämpötilan ilmaa kierrättämällä.
Lämmönsäätely
Stego kompaktit ja edulliset termostaatit valvovat lämmittimien, suodatintuulettimien, lämpöpuhaltimien ja ilmastointilaitteiden toimintaa ja varmistavat optimaaliset olosuhteet. Termostaatit myös vaativiin olosuhteisiin.
Valaistus
Kattava valikoima kaappivalaisimia, joiden asennus on helppoa ja joustavaa.

Lataa esite
Stego yleisesite, (4MB)

STULZ
Ilmastointi
Protherm ilmastointilaitteet on erityisesti suunniteltu kiinnitettäviksi kytkentäkaappien seinään tai oveen. Jäähdytyskapasiteetti 330W…4000W. Kaikkissa malleissa on vakiona ”itsestään puhdistuva” lauhdutuskierrukka, jolloin erillistä suodatinta tai puhdistusta ei tarvita. Useimmissa malleissa myös kondenssiveden haihdutin (EVE11).
XVH ilma/ilma lämmönvaihtimet sopivat erityisesti ulkokäyttöön, esim. sähkökaappeihin ja –tauluihin sekä uusiutuvien ernergialähteiden sovelluksiin. Kaikki yksiköt ovat maalattua terästä (RAL7035), käyttölämpötila -20/+55 °C, IP54, toimii jännitteillä 48VDC tai 230VAC ja voidaan asentaa joko kaapin ulko- tai sisäpuolelle. Lämmönsiirtokyky 30…160W/K.

Tuuletus
KRYOS suodatintuulettimet on helppo asentaa, IP54 luokituksella, materiaalina vahva ja itsesammuva ABS UL94V0 ja nimellisvirtaus 35m3/h…1100m3.
Kattoasenteiset, maalatusta teräksestä valmistetut TB poistopuhaltimet yhdessä suodattimien kanssa ovat kustannustehokas ratkaisu sovelluksiin, joissa tarvitaan suurta jäähdytystehoa. Nimellisvirtaus kapasiteetti 575 m3/h…2365m3/h, tiiveysluokitus IP44 tai IP54.

Lataa esitteitä:
Stulz ilmastointi ja tuuletuslaitteet, esite (10MB)
Stulz XVH lämmönvaihtimet, esite (2MB)

Tilaa esitteet, maksuton malli ja tee tarjouspyyntö.

Stego

Stulz

 1. Stego tuotteet kytkentäkaappeihin
 2. Stulz tuotteet kytkentäkaappeihin
 3. Haluan lisätietoja
 4. Täytä yhteystietosi:
 5. *
 6. *
 7. *
 8. *
 9. (email osoite pakollinen)
 10. * pakolliset kentät
 11. Captcha
 12. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt käyttöehdot Terms of Use.