Tarjous: Uusi Vision 1040 – PLC, I/O, 10,4” näyttö, ja 1 päivän asiakaskurssi hintaan € 790,00

Hanki täydellinen logiikka-pääte-ohjelmistot automaatioratkaisu, opi sen käyttö sekä ominaisuudet ja pääset testaamaan kuinka säästät laite-, ohjelmisto-, asennustila-, kehitys-, ja huoltokustannuksissa.

Vision 1040, koko automaatio yhdellä tuotteella – täysin uudella hintatasolla

Säästät laite-, ohjelmisto-, asennustila-, kehitys- ja huoltokustannuksissa

Unitronics PLC+näyttö logiikat edustavat uutta automaatioajattelua. Voit tehdä koko automaation yhdellä kompaktilla tuotteella niin paikallis- kuin etäautomaatioon.
Unitronicsin markkinaosuus kasvaa nopeasti myös Suomessa – Klinkmann toimitti jo yli 15.000 kpl Unitronics PLC+näyttö logiikkaa vuonna 2010.

Uusi Vision 1040 – PLC, I/O, 10,4” värillinen kosketusnäyttö,
PC-ohjelmistot ja 1 päivän asiakaskurssi Klinkmannilla – kaikki hintaan € 790,00
(max. 1 kpl /yritys). 
  
Katso tarkempi kurssiohjelma tästä
 
Vision 1040 mullistaa automaatioratkaisut. Saat täydellisen logiikka-pääte-ohjelmistot automaatioratkaisun hintaan, jonka pelkkä vastaava operointipääte on maksanut tähän asti perinteisiltä logiikkatoimittajilta.Vision 1040 on täydellinen automaatioratkaisu: tehokas prosessori,joka hoitaa myös erikoismittaukset ja -ohjaukset sekä PID-säädöt. Laajennettu muisti varmistaa tiedonkeruun sekä hälytys- ja resepti-käsittelyn. Tarkka 10,4” värillinen kosketusnäyttö ja yhdeksän ohjelmoitavaa toimintonäppäintä tarjoavat hyvän ja näyttävänkäyttöliittymän.
Vision 1040 laitteen monipuolinen tiedonsiirto sisältää erilaiset kenttä-väylät, langattoman GSM/GPRS tiedonsiirron sekä ethernet ja web/email yhteydet. Vision 1040 ohjauslaitetoimitukseen kuuluu myös aina kaikki tarvittavat PC-ohjelmistot.

Lataa V1040 tuote-esite tästä

Täytä yhteystietosi ja rastita haluamasi esitteet, hinnastot tai tilaa tuote & kurssipaketti

  1. UNITRONICS V1040 logiikka ja 10,4” näyttö
  2. Täytä yhteystietosi:
  3. *
  4. *
  5. *
  6. *
  7. (email osoite pakollinen)
  8. * pakolliset kentät
  9. Captcha
  10. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt käyttöehdot Terms of Use.