Rockwell markkinajohtaja suurissa PLC- järjestelmissä

Arvostettu ARC Advisory Group on selvittänyt automaatiojärjestelmien markkinatilanteen maailmanlaajuisesti.

Miltei kaikkien automaatiojärjestelmien valmistajien käyttämä tutkimusyritys, ARC Advisory Group , on selvittänyt maailmanlaajuisesti markkinaosuudet eri maanosissa ja järjestelmien kokoluokkien mukaan.
Rockwell Automationin ohjausjärjestelmät ovat tällä hetkellä yli 500 I/O pistettä käsittävissä järjestelmissä maailman markkinaykkönen 27.6 % osuudella.
Suomalaisen konepajateollisuuden kannalta merkittävä tieto on myös se, että EMEAn ( Europa, Middle East, Africa ) ulkopuolella Rockwell on markkinaykkönen 28.5% markkinaosuudella.

Tämän on pannut merkille myös maailman parhaaksi sijoitustutkimusyhtiöksi tituleerattu brittiläinen Barclays. Barclays valitsi Rockwell Automationin Top Picks-listalleen, joka kattaa investointiyksikön 30 suosikkia vuodelle 2011, joiden sijoitussuositus on ” ylipainota ”
Rockwell on ainoa listalle päässyt teollisuuden komponentteja valmistava yritys ja se löytyy sijalta 23 miltei heti Applen ( sija 21 ) jälkeen.Suomessa Rockwell Automationin virallisena maahantuojana toimii Klinkmann Automation Oy.
Rockwell